PAKETA E DYQAN INTELEGJENT

250.00

  • Përfshin
  • Tema Divi
  • instruksioni ne pdf
  • Child Divi tema e dyqanit inteligjent
  • çelësi Apy për Përditësimin e Divi në email

Description

Pasi të keni kryer pagesën, do të ridrejtoheni në faqen e shkarkimit dhe do të shkarkoni produktin. Ne do t’ju dërgojmë gjithashtu një link për shkarkim në emailin tuaj. Për ndonjë ndihmë të mëtejshme mos hezitoni të na kontaktoni ne do t’ju ndihmojmë me instalimin nëse ka ndonjë problem. faleminderit per blerjen tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PAKETA E DYQAN INTELEGJENT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TRANSLATE

0

Loading