Full-Service Web Design

[typed string0=”WordPress experts” string1=”Divi dezenjim webi” string2=”Marke & logo” string3=”Mirembajtje & siguri” string4=”Performance & shpejtesi” typeSpeed=”40″ startDelay=”0″ backSpeed=”40″ backDelay=”3000″ loop=”1″]

Çfarë ofrojme ne

faqet e interneti per cdo pajisje

ne punojmë shumë që çdo pjesë e faqes tuaj të internetit të jetë e thjeshtë gjithëpërfshirëse dhe e lehtë për t’u naviguar në çdo pajisje për klientët tuaj

mirëmbajtje dhe siguri

ju mund t’i besoni ekipit tonë për sigurinë dhe mirëmbajtjen e faqes suaj të internetit për një tarifë mujore. Ne do të azhurnojmë çdo përbërës të faqes suaj të internetit.

markë & logo

Nëse filloni nga e para, ne do t’ju ndihmojmë të hartoni logon tuaj më të mirë për biznesin tuaj sepse identiteti juaj ka një rëndësi të madhe në rrjedhën e gjerë të internetit

Markë & logo

është shumë e rëndësishme që biznesi juaj të ketë një identitet të fortë në internet këtu ne po ju ndihmojmë të ndërtoni një të tillë

Dizenjim webi

faqja juaj në internet do të jetë e thjeshtë dhe e lehtë për t’u naviguar sepse klientët nuk dëshirë të mundohen për të kërkuar atë që dëshirojne

WordPress

paneli më i mirë dhe cms i madh për të ndërtuar një faqe në internet është WordPress dhe ne jemi ekspertë në të, kështu që na besoni ne se faqja juaj e internetit do të jetë në duar të sigurta

divi

Tema Divi është tema më elegante në internet dhe ne do ta ndërtojmë faqen tuaj me këtë temë sepse pamja ka një ndikim të fortë në përshtypjen e parë

mirëmbajtja

ne ofrojmë një çmim mujor të arsyeshëm për t’u kujdesur për gjithçka në azhurnimin e faqes suaj të internetit, ngarkimine përmbajtjes tuaj të re dhe më shumë

~
sigurina

siguria është shumë e rëndësishme për faqen tuaj në internet kështu që ne do të ndërtojmë një faqe që do të jetë e sigurt dhe elegante

performanca & shpejtësia

Nëse doni nje reagim më të mirë nga klijentët në faqen tuaj të internetit, ajo duhet të hapet shpejt. Ne jemi këtu për t’u kujdesur për këtë

faqe interneti në shumë gjuhë

ne mund të ndërtojmë për ju një faqe interneti në shumë gjuhë. Gjuha themelore do të jetë anglishtja dhe ju do të shtoni në faqen tuaj të internetit sa më shumë gjuhë të doni

Çmimet tona të Qarta

300 €

Ekonomia

1 faqe interneti

Domain për 1 vit

1 vit hosting i menaxhuar

Dizajn standard

SSL falas

Listimi në hartat e Google

Miqësore për celularin

 

400

Paket e plotë per faqe interneti

5 faqe

Domain për 1 vit

1 vit hosting i menaxhuar

Dizajn standard

SSL falas

Listimi në hartat e Google

Miqësore për celularin

Siguria e faqes në internet

Fillon 999 €

Uebfaqe nga e para

nga fillimi në fund

dyqan i tregtisë elektronike
faqe për prenotime hotelesh
faqe të ndryshme rezervimesh
deri në 5 faqe
Pritja e menaxhuar 1-vjeçare

I përshtatshëm për celularin

markë dhe logo

SSL falas

Dhe me shume

 

 

Uebfaqe të plota

shikoni faqen e internetit

dyqan i zgjuar “SHEMBULL”

shikoni faqen e internetit

dentisti “SHEMBULL”

shikoni faqen e internetit

Agjencia e pastrimit “EXAMPLE”

LOGO Te Dzenjuara Nga Ne

Shabllone të ndryshme

Ju mund të zgjidhni nje shabllon dhe të na kontaktoni nëse dëshironi ta blini

dizenjim faqe për hotel

dizenjim faqe për restorante

Le të punojmë së bashku

na dërgoni një mesazh dhe le të diskutojmë për planin tuaj ne mund të ndërtojmë një faqe në internet nga e para ose ta ristrukturojmë nëse e keni një të tillë. Por së pari, ne duam të dimë cilat janë preferencat dhe diskursi juaj se çfarë dëshironi për biznesin tuaj, kështu që pse prisni nuk kushton asgjë

6 + 12 =

: info@e-wdesign.com: userhosting@outlook.com

+306979976119

TRANSLATE

0

Loading